Växjö - 27 april 2017

”Kina – möjligheternas marknad” - kunskap och kompetens för dina affärer

Välkommen till ett eftermiddagsevent om Kina. Du får möjlighet att öka dina kunskaper om affärer i Kina samt lära dig mer om hur du kan knyta kontakter med hjälp av de samarbeten som finns i vår region.

Tony Fang, professor vid Stockholms Universitet, berättar om konsten att utveckla affärsrelationer med Kina med en fallstudie om Geelys förvärv av Volvo: "Volvo Cars under kinesiskt ägarskap: fördomar, myter och missuppfattningar"

Södra Woods försäljningschef Asien, Christer Bladh, kommer att prata om företagets relationer och arbete på den kinesiska marknaden.

"All business is local" – Vikten av att vara lokalt anpassad på en global marknad och att hitta rätt kompetenser för att lyckas med konsumentförsäljning internationellt är utmaningen. Bank Bergström, VD för det expansiva e-handelsföretaget Designonline i Kalmar, berättar om hur han ser på framtiden för sitt företag.

Ran Liu, analytiker på Ikea i Älmhult, avslutar eftermiddagen med att dela med sig av sin erfarenhet om karriär och liv i Sverige.

OBS. Föreläsningarna kommer att hållas på engelska. På plats finns internationella studenter samt representanter från Linnéuniversitetet och Regionförbundets Shanghai kontor som informerar om hur de kan hjälpa företag i regionen.

Ta med kollegorna, inbjudan gäller alla på företaget. Välkommen!

HANDELSKAMMAREN

Peter Westher
0480-44 41 60
Mariette Gunnarsson
0470-52 00 41
Nicole Englund
0470-52 00 42

Medarrangör(er)

Region Kronoberg
RF i Kalmar län
Linneuniversitet

Praktisk information

Datum

27 april 2017

Plats

Växjö
Södra Skogsägarna, Skogsudden, Växjö

Tid

15:00–18:00

Pris

Kostnadsfritt

Vi avslutar med mingel och kinesisk plockmat.

Anmälan

Anmäl dig här

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag
20 april 2017


Tillbaka till kalendarium

Logga in